Team Challenges
U bevindt zich hier: Home | Team Challenges

Team Challenges

Hét middel voor TeamWork, Teambuilding en om elkaar beter leren kennen!

Samenwerkend voert het team opdrachten uit waarbij creativiteit,  communicatie en humor onontbeerlijk zijn. Een Team Challenge is een enerverend programma waaraan u samen met uw collega’s deelneemt.

Dit fysiek en intellectueel probleemoplossende programma versterkt uw team door een reeks van uitdagende opdrachten die alleen door Teamwork opgelost kunnen worden.

Het begint al bij de aanvang: er ligt allerlei materiaal klaar, maar wat gebruikt u? De balken, of misschien wel juist het touw? In overleg en met tips van uw instructeur gaat u de uitdaging aan.

U kunt geconfronteerd worden met beklimmingen, touwbruggen, opdrachten waarbij u met tonnen, touwen e.d. vlotten moet bouwen om het water over te steken. Maar het pad kan ook via een moeras gaan waarover u een brug kunt bouwen (of er gewoon dwars doorheen…).

Als u dat wilt?

Bij knelpunten worden duidelijk en afhankelijk van de doelstelling van de Team Challenges in de opdrachten accenten gelegd. Het kan dan gaan om communicatie aspecten of samenwerkings aspecten.

Zwaar en moeilijk?

Alleen als u dat wilt! De activiteiten tijdens de Team Challenges worden, in overleg met u, op het niveau van inspanning of ontspanning gebracht zoals u dat wenst.

In gesprek:

In overleg met u stellen we de tocht samen die bij u past. 

Powered by Etomite CMS.