Shooting Games
U bevindt zich hier: Home | Shooting Games

Shooting Games

Shooting Games, een arrangement waarbij u kennismaakt met de verschillende schietvormen die er zijn. U kunt hier een onderlinge competitie van maken. Dat de beste maar mag winnen! (of gewoon voor de fun natuurlijk...).

Handboogschieten

U leert met een handboog schieten op een roos. Met een booghoogte van 1.70 mtr. zult u zien dat u, na enig oefenen, ‘moeiteloos’ de pijl in de roos schiet. Willen de Robin Hoods onder u even opstaan?

Kruisboogschieten

De kruisboog laat zich richten als een geweer en voegt een dimensie toe aan het doelschieten. Door zijn kracht en precisie gaat het niet meer om het spel, maar om de punten!

Blaaspijpschieten

Zoals een inboorling in het oerwoud jaagt op zijn prooi zult u op ballonnenjacht gaan. Eens kijken wie de langste adem heeft!

Buksschieten

Concentratie is vereist om met een luchtdrukgeweer een topscore bij elkaar te schieten. Groot zal uw voldoening zijn als u uw scorekaart ophaalt uit de kogelvanger en de velddoelen weet te raken.

Pistoolschieten

Eens kijken of u als James Bond uit de losse pols doelgericht kunt zijn. Zult u uw tegenstanders als pistoolschutter overtreffen?

Darts

Als Barney de pijlen in het bord gooien... Onehundred and eighty!!!!!  wie wil dat niet?

Gewoon een gezellig competitie onderdeel!

Klootschieten

Klootschieten vindt u onder een van onze andere keuzes in het hoofdmenu, maar laat zich als 'schiet'spelvorm prima combineren met shooting games.

Powered by Etomite CMS.