Bikes
U bevindt zich hier: Home | Bikes

Bikes

Wordt het een tourfiets of een mountainbike?

Uw startpunt is HotelConferentieCentrum Zonheuvel. Hier staan uw fietsen voor u klaar.

Relais Mountainbiketocht: ‘Het bos in gestuurd’

U wilt mountainbiken waar het asfalt ophoudt? Deze mountainbike route voert u door de prachtige bossen op de Utrechtse Heuvelrug. Met behulp van roadbooks, kaart en kompas rijdt u zo van het asfalt weg. Heerlijk fietsen door de natuur, offroad en net zo inspannend als u wilt!

U krijgt instructies  over remmen, rijden, schakelen. Vervolgens rijdt u een route over verharde en onverharde paden naar een echt mountainbike parcours in het bos.

Deze tocht is zowel 's ochtends, 's middags als 's avonds te rijden. Rekent u op een totale fietsduur van zo'n 2½ uur.  Uw eindpunt is HCC Zonheuvel.

Relais Tourfiets Arrangement:    ‘Ridders op het stalen ros’

U krijgt een uniek 'roadbook' mee. Hierin staat uw route beschreven die u langs de vele kastelen en buitenplaatsen brengt. Deze bevat tevens, horend bij uw fietsroute, een uitgebreide historische beschrijving van de vele bezienswaardigheden die u zult tegenkomen en de omgeving waarin u zich bevindt.

U fietst van kasteel naar kasteel via mooie fietspaden. Uw decor wordt gevormd door de Stichtse Lustwarande, een gordel van buitenplaatsen en kastelen op de Utrechtse Heuvelrug die zijn weerga in Nederland niet kent.

Kenmerkend voor de Lustwarande zijn de landschappelijke afwisseling in open (akkers en weides) en dicht (bossen), de fraaie buitenhuizen, kastelen en de tuinen die zijn aangelegd in Engelse en Franse landschapsstijl. Een heerlijke fietsomgeving!

Deze tocht is zowel 's ochtends, 's middags als 's avonds te rijden. Rekent u op een totale fietsduur van zo'n 2½ uur.  Uw eindpunt is HCC Zonheuvel.

Powered by Etomite CMS.