GPS Explorers
U bevindt zich hier: Home | GPS Explorers

GPS Explorers

Wilt u ook kennismaken met de GPS? Dit toestel ter grootte van een mobiele telefoon loodst u met een onwaarschijnlijke precisie door uw GPS Adventure arrangement. Satellieten wijzen u de weg tijdens uw Treasure Hunt of uw bostocht.

U krijgt eerst instructie over de werking en de mogelijkheden van uw Global Positioning System (GPS).  Hoe werkt het GPS systeem? De principes van plaatsbepaling. Wat is een Point of Interest? Hoe voert u die in? Hoe voert u een route in? De weg terugvinden met  de “track back” functie.

U kunt kiezen uit twee GPS Adventure arrangementen:

Treasure Hunt

Uw gezelschap wordt ingedeeld in teams van 6 personen en gaat op zoek naar de 'Treasure'. Deze kunt u vinden door het bemachtigen van de coördinaten van de locatie waar deze verstopt ligt. Deze coördinaten verkrijgt u middels grappige vragen die u tegenkomt op uw zoektocht. Welk team lost het eerst alle vragen op en vindt de 'Treasure'?

Bostocht

Een avontuurlijke manier van wandelen. Met behulp van het Global Positioning System (GPS) wijkt u af van de geijkte paden en komt u op verborgen en onbekende plekken. U komt langs statige landhuizen, prachtige uitzichten en het stilste plekje van Nederland. De weg wordt gewezen door uw GPS. Echter... uw GPS wijst u de bewandelbare route in een rechte lijn, hoe lost u dat op?

Powered by Etomite CMS.